Kiállítók

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország vezető alkalmazott kutatóintézménye, melynek elsőként alapított működési egysége a szegedi Biotechnológiai Divízió (BAY-BIO). A Kft., és a biotechnológiai szektoron belül a BAY-BIO tevékenysége technológiai hidat képez az alapkutatási és az ipari fejlesztési szakasz között.

A Project Control Expert Kft. magyar tulajdonú, 1996 óta folyamatosan fejlődő tanácsadó vállalkozás erős informatikai háttérrel. Cégünk küldetése, hogy az építőipari cégek és projektek számára magas színvonalú támogatást biztosítsunk a projektmenedzsment területén. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalatunk segítségével az építőipari gyakorlatban ténylegesen működő szolgáltatásokkal és informatikai alkalmazásokkal állunk Ügyfeleink szolgálatában.

A MIÉNK Klaszter egy fejlesztési koncepció a magyar építőipari vállalkozások hazai és közép – európai régióban történő pozícionálására, piaci pozícióik erősítésére. Olyan összefogás, amely magyar vállalkozások fejlesztését és versenyképességének növelését hosszú távú stratégia mentén szervezi az alábbi irányelvek szerint:

minőségi munka megbízható teljesítés saját erőforrás (humán és eszköz) szakértelem emberi értékek innovatív gondolkodás, digitális innováció Ezek az ismérvek adják a MIÉNK Klaszter rövid és hosszú távú céljait, programját.
Puskás konzorcium

A beruházó Nemzeti Sportközpontok 2017 márciusában kötött szerződést a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának tervezésére és kivitelezésére. A nyílt nemzetközi közbeszerzést a Magyar Építő Zrt.-ZÁÉV Zrt. konzorciuma nyerte meg. A stadion monolit-, és előregyártott vasbeton szerkezetei a WHB Kft.-ÉPKAR Zrt. konzorcium által delegált mérnökök és alvállalkozók közreműködésével készülnek. Fontos kiemelni, hogy a stadion rekonstrukciója a kezdetektől színtiszta hazai projekt: a terveket magyar építésziroda álmodta meg, a kivitelezési munkálatokat pedig több évtizede fennálló, nagy múltú magyar vállalatok szakemberei végzik, továbbá széles magyar vállalkozói körnek ad munkát. A 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságot 13 ország egy-egy stadionjában rendezik, az új Puskás Ferenc Stadion egyike lesz ezeknek, három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek is otthont ad.

Magyar Építő Zrt. –Cégünk közel 130 éve nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, amely magában foglalja a mély- és magasépítőipar teljességét, az ezzel összefüggő speciális szakszerelőipari, gyártási, kereskedelmi és tervezési szolgáltatásokkal, fő- vagy generálvállalkozási formában. Munkánkra mindig a magas szakmai színvonal, korszerű technológiák alkalmazása volt jellemző, melyet számos jelentős elismerés is bizonyít. A Magyar Építő Zrt. a hazai építőipar egyik legnagyobb múltú, meghatározó súlyú szereplője.

ZÁÉV Zrt.- Társaságunk, a ZÁÉV Építőipari Zrt., az ország egyik meghatározó építőipari kivitelező nagyvállalata, amely magas szintű munkájával közel hetven éve formálja épített környezetünket, mindennapjainkat. Fő profilunk a magasépítési fővállalkozás és generálkivitelezés, de a tevékenységi körünk kiterjed egyéb építési munkákra, közműépítésre, műemléki felújításokra, geotermikus energiahasznosítás kivitelezésére, illetve kereskedelemre is. Társaságunk célja, hogy szakértelmével, magas színvonalú és megbízható munkájával határidőre, megrendelőink megelégedettségére teljesítse szerződéseit.

WHB Kft. – Cégünk húsz éve alkot maradandót hazánkban. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően egyéb piasokon is jelen vagyunk, az ország számos pontján végzünk szakipari kivitelezéseket, a profilgyártás, a környezetvédelem és a mélyépítés területén is. Közel 700 munkatársunk az elmúlt 20 év során jelentős tapasztalatokat szerzett a műemléképületek felújításában, és ipari, kereskedelmi, logisztikai létesítmények (csarnok, bevásárlóközpontok) generálkivitelezésben.

ÉPKAR Zrt. – Az ÉPKAR 81’ GMK 1981-ben Karcagon alakult meg. Az építőipar a szakterületünk, melynek teljes vertikumával az ország egész területén foglalkozunk. Célunk olyan épített környezet létrehozása, ami értéket teremt és értéket őriz. Munkáink kiváló minőségben, a kívánt áron és a határidők megtartásával készülnek el. A megbízhatóság és a precíz munka fémjelzi cégünket.

A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előre gyártó vállalata, a magyar vasbeton előregyártás meghatározó szereplője. Társaságunk a szerkezet- és gyártmánytervezéstől a gyártáson és szállításon át a komplett szerkezetépítési munkák kivitelezéséig teljes megoldást nyújt a piaci igényeknek megfelelően. Széles termékskálánk, a rendelkezésre álló kapacitásunk és csapatunk felkészültsége lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan rövid határidővel teljesítsük az egyedi igényeket is. Közel hatvan éves piaci jelenlétünk és tapasztalatunk biztosít megfelelő hátteret és garanciát, hogy elnyerjük leendő partnereink bizalmát.

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek.

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség célja a cement-, beton-, mész- és adalékszer gyártók, valamint a kapcsolódó szakterületek érdekeinek képviselete, a szűken vett építőanyag-gyártó iparág stratégiájának és a stratégia megvalósításával kapcsolatos álláspontok széleskörű bemutatása.

KÉSZ Group, KÉSZ ET
A KÉSZ Csoport Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatcsoportja. Sikeres nemzetközi terjeszkedése, piaci függetlensége és ágazatformáló szerepe kiemeli a hazai versenytársak köréből.

Széles szolgáltatási portfóliójának és saját erőforrásainak köszönhetően a KÉSZ komplex módon képes választ adni a felmerülő építőipari és gazdasági szolgáltatási igényekre, nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközi piacokon is. A tervezéstől, a kivitelezésen át, az üzemeltetésen keresztül minden olyan kapcsolódó feladatot elvégez a cégcsoport, melyre a jelen és a jövő piaci megrendelőjének szüksége van.

A KÉSZ Csoport tudja. A KÉSZ Csoport megcsinálja. A KÉSZ egyedülállóan széles szolgáltatási portfóliójának és erőforrásainak köszönhetően nem csak állítja, hogy képes rá… Tényleg véghez viszi! KÉSZ. „A tudásra építünk”

Ez a tudás a KÉSZ Csoport legfontosabb mozgatórugója és kohéziós ereje.

A KÉSZ Csoport két fő divíziója a KÉSZ Engineering & Technologies (KÉSZ ET), mely a vállalatcsoport teljes építőipari tevékenységét magában foglalja, valamint a KÉSZ Business Solutions (KÉSZ BS). Utóbbi tömöríti mindazon gazdasági szolgáltatásokat, melyek egyrészről a cégcsoport működését támogatják, másrészről a cégcsoporttól függetlenül kínálnak ingatlanüzemeltetési, üzletviteli és kereskedelmi szolgáltatásokat.

Az IQ Ipari Innovációs Központ egy olyan nyílt, szellemi és technológiai műhely, amelyet a régió innovációs tevékenységének elősegítése érdekében uniós forrás segítségével hoznak (hozunk) létre. A központ egy olyan szellemi- és innovációs műhely (techshop és technológiai tér), amely egy ötlet megszületésétől, egészen a piacra vitelig képes támogatni az innovációs beruházásokat.